Jump to content
  • 0

Using LAN w/VM for AntMedia


Ray Jender
 Share

Question


I can Publish,  but it only lasts for 10 seconds or so.

I have tried the suggested port openings but that did not help.

I am getting this failure in FireFox:

received ice candidate for stream id stream1 webrtc_adaptor.js:636:14
Candidate is added for stream stream1 webrtc_adaptor.js:566:13
received ice candidate
for stream id stream1 webrtc_adaptor.js:636:14
Candidate is added for stream stream1 webrtc_adaptor.js:566:13
received ice candidate
for stream id stream1 webrtc_adaptor.js:636:14
Candidate is added for stream stream1 webrtc_adaptor.js:566:13
received ice candidate
for stream id stream1 webrtc_adaptor.js:636:14
Candidate is added for stream stream1 webrtc_adaptor.js:566:13


ICE failed
, add a STUN server and see about:webrtc for more details
publish finished



Since I have Antmedia Server installed on a Vbox VM (Ubuntu 16.04.4 server),  how should I configure this?

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...