Jump to content
  • 0

settings.webhookAuthenticateURL=NULL


Daniel B
 Share

Question

I created a new cluster DB. When I reboot ant media into cluster mode using the new DB in the red5-web.properties I get the setting:

settings.webhookAuthenticateURL=NULL

Even though settings.acceptOnlyStreamsWithWebhook=false is also set all streams still fail.

AcceptOnlyStreamsWithWebhook - Couldn't connect Webhook for Stream Authentication

I can reboot into stand alone mode and remove the NULL from settings.webhookAuthenticateURL=NULL and after a restart everything works again but every time I restart when in cluster mode the NULL gets added back.

So I assume that's coming from the database. Can it be fixed with the API or how do I fix this?
Link to comment
Share on other sites

  • Answers 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi,

We have an issue for this on GitHub and this seems to be happening with certain users.
The fix will be merged and available with next release.
For a workaround solution, you can comment out this line in red5-web.xml 

--
Best Regards,
Mohit Dubey

 

 

 

image.png.d7da5a51991ba180fd59bfd23d7b945d.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...