Jump to content
  • 0

Phantom viewer showing in LiveApp Dashboard


Philip Campbell
 Share

Question

### Short description
__Brief description of what happened__

When opening Dashboard webpage and going to LiveApp the stream shows a single HLS player connected

### Environment

* Operating system and version: Ubuntu 18.04
* Java version: openjdk 11.08
* Ant Media Server version:2.1 enterprise
* Browser name and version: Google Chrome 84.0.4147.105  

### Steps to reproduce
1. None - is just there, even after reboot and service restarts
2. 
3.

### Expected behavior
__Put as much detail here as possible__

Since broadcast is not live there should be no players/viewers

### Actual behavior
__Put as much detail here as possible__

When accessing Dashboard for LiveApp a HLS viewer is showing even though there is not live broadcast


### Logs
__Place logs on [pastebin](http://pastebin.com/) or elsewhere and put links here__

ConsoleLog - https://pastebin.com/dcsigsyP
ErrorLog - https://pastebin.com/He4DbRem




Player.PNG.f160dfb45bed3d136bb9db35c05e3030.PNG

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Hi Philip,

Have a good day. Actually, It's so weird. This problem should have been resolved. Are you sure about your AMS version is v2.1?

Could you please write here, how can we reproduce your use-case in our test environment?

Best Regards,
Selim

On Friday, August 7, 2020 at 6:37:46 AM UTC+3, Philip Campbell wrote:
### Short description
__Brief description of what happened__

When opening Dashboard webpage and going to LiveApp the stream shows a single HLS player connected

### Environment

* Operating system and version: Ubuntu 18.04
* Java version: openjdk 11.08
* Ant Media Server version:2.1 enterprise
* Browser name and version: Google Chrome 84.0.4147.105  

### Steps to reproduce
1. None - is just there, even after reboot and service restarts
2. 
3.

### Expected behavior
__Put as much detail here as possible__

Since broadcast is not live there should be no players/viewers

### Actual behavior
__Put as much detail here as possible__

When accessing Dashboard for LiveApp a HLS viewer is showing even though there is not live broadcast

Player.PNG


### Logs
__Place logs on [pastebin](http://pastebin.com/) or elsewhere and put links here__


Link to comment
Share on other sites

  • 0
Hi Philip,

Did you ever try to broadcast this stream ID after the upgrade? I mean, in my latest change; when stream finished, stream viewer count will reset. 

Best Regards,
Selim

On Monday, August 10, 2020 at 8:07:34 PM UTC+3, Philip Campbell wrote:
Selim,

I actually had to re-install 2.1 again because of a Facebook issue and now the viewer is gone.  This time I did not use the "true" options so it wiped out my old server information.  That may have been what did the trick.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...