Jump to content
  • 0

stuttering video and audio


Tim Davis
 Share

Question

Hello, I was running more test and occasionally the video player will jerk the frames (if you wave your hand, only one frame is taken) this also causes the audio to skip, the publisher says "weak internet" when this happens. This is currently only one stream of 720p on an Azure VM with 8 cores and 16GB memory and 15gb connection.  The average ping is 21ms over several minutes. There is no load on the CPU/GPU/Memory of the host computer. Speed test say 8megabits Upload speed, a simultaneous stream to Youtube yielded no issues. 

logs have hundreds of these

[hls @ 0x7fca41b52100] pkt->duration = 0, maybe the hls segment duration will not precise
[hls @ 0x7fca4285fac0] pkt->duration = 0, maybe the hls segment duration will not precise
[hls @ 0x7fca41b52100] pkt->duration = 0, maybe the hls segment duration will not precise

Is there anything I can try?
Tim
Link to comment
Share on other sites

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi,

Could you please give us more technical detail about your issue? Which version are you using? Which player are you using player side(HLS or WebRTC)? Also, we need to check your logs. Could you please add /usr/local/antmedia/log/ ant-media-server.log and antmedia-error.log

Best Regards,
Selim

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...