Jump to content
  • 0

Unable to use GPU with AntMedia 2.0 Enterprise


Pedro Keren
 Share

Question

  • Answers 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Hi,

below the detail and currently i'm using ffmpeg :


root@frhb50522ds:~# nvcc -V
nvcc: NVIDIA ® Cuda compiler driver
Copyright © 2005-2017 NVIDIA Corporation
Built on Fri_Nov__3_21:07:56_CDT_2017
Cuda compilation tools, release 9.1, V9.1.85
root@frhb50522ds:~#
root@frhb50522ds:~#
root@frhb50522ds:~#
root@frhb50522ds:~#
root@frhb50522ds:~# nvidia-smi
Sat Oct 17 20:06:18 2020      
+-----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 455.23.05    Driver Version: 455.23.05    CUDA Version: 11.1     |
|-------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU  Name        Persistence-M| Bus-Id        Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan  Temp  Perf  Pwr:Usage/Cap|         Memory-Usage | GPU-Util  Compute M. |
|                               |                      |               MIG M. |
|===============================+======================+======================|
|   0  GeForce GTX 1070    On   | 00000000:01:00.0 Off |                  N/A |
| 30%   55C    P2    37W / 180W |    244MiB /  8118MiB |      0%      Default |
|                               |                      |                  N/A |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   1  GeForce GTX 1070    On   | 00000000:02:00.0 Off |                  N/A |
| 24%   52C    P2    48W / 180W |    484MiB /  8119MiB |      0%      Default |
|                               |                      |                  N/A |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
                                                                               
+-----------------------------------------------------------------------------+
| Processes:                                                                  |
|  GPU   GI   CI        PID   Type   Process name                  GPU Memory |
|        ID   ID                                                   Usage      |
|=============================================================================|
|    0   N/A  N/A      4412      C   /home/bin/ffmpeg                    0MiB |
|    0   N/A  N/A      4702      C   /home/bin/ffmpeg                    0MiB |
|    0   N/A  N/A     23834      C   /home/bin/ffmpeg                  240MiB |
|    1   N/A  N/A      4412      C   /home/bin/ffmpeg                  240MiB |
|    1   N/A  N/A      4702      C   /home/bin/ffmpeg                  240MiB |
|    1   N/A  N/A     23834      C   /home/bin/ffmpeg                    0MiB |
+-----------------------------------------------------------------------------+
root@frhb50522ds:~# 

Regards,


Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...