Jump to content
  • 0

Video Broadcaster stop after few second (always at 100s / 1m40s)


Filhan Dennis
 Share

Question

Hi all,

I try Antmedia Server Community 1.6.1

I tested broadcast a video and play, but always stop at 100s and disappear from admin panel > WebRTCApp.

i have try this solution https://github.com/ant-media/Ant-Media-Server/wiki/WebRTC-stream-stops-after-a-few-seconds

here my server console.

To Action From -- ------ ----

[ 1] 22/tcp ALLOW IN Anywhere[ 2] 80/tcp ALLOW IN Anywhere[ 3] 443/tcp ALLOW IN Anywhere[ 4] 1953/tcp ALLOW IN Anywhere[ 5] 5080/tcp ALLOW IN Anywhere[ 6] 5443/tcp ALLOW IN Anywhere[ 7] 5554/tcp ALLOW IN Anywhere[ 8] 5000:65535/udp ALLOW IN Anywhere[ 9] 22/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[10] 80/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[11] 443/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[12] 1953/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[13] 5080/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[14] 5443/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[15] 5554/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[16] 5000:65535/udp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)


but still not work
Link to comment
Share on other sites

  • Answers 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Did you fix your problem of the broadcast stopping?

I am having the same issue.  I have the ports open also.

Thanks,

Ray

On Thursday, March 21, 2019 at 12:37:38 AM UTC-4, Filhan Dennis wrote:
Hi all,

I try Antmedia Server Community 1.6.1

I tested broadcast a video and play, but always stop at 100s and disappear from admin panel > WebRTCApp.


here my server console.

To Action From -- ------ ----

[ 1] 22/tcp ALLOW IN Anywhere[ 2] 80/tcp ALLOW IN Anywhere[ 3] 443/tcp ALLOW IN Anywhere[ 4] 1953/tcp ALLOW IN Anywhere[ 5] 5080/tcp ALLOW IN Anywhere[ 6] 5443/tcp ALLOW IN Anywhere[ 7] 5554/tcp ALLOW IN Anywhere[ 8] 5000:65535/udp ALLOW IN Anywhere[ 9] 22/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[10] 80/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[11] 443/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[12] 1953/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[13] 5080/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[14] 5443/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[15] 5554/tcp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)[16] 5000:65535/udp (v6) ALLOW IN Anywhere (v6)


but still not work
Link to comment
Share on other sites

  • 0
I am having the same problem now with Community v1.9.1

I have attached the log.   I hope you can help?

Ray

On Thursday, March 21, 2019 at 11:20:52 AM UTC-4, Selim Emre wrote:
Hi Filhan,

Thank you for your interest. Could you test in Ant Media Server Community Edition Latest Snapshot please. http://antmedia.io/ant-media-server-community-1.6.2-SNAPSHOT-20190321_1222.zip

If the problem persists, could you please share your error log file. The problem may be caused by a different reason. 

Selim.


Broadcast Stops After 10-15 Secs.txt

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...