Jump to content
  • 0

Beginner trying to get the AMS running on AWS


Sidharth Vijayan
 Share

Question

Hello, 

I recently subscribed for a AMS eneterprise through the AWS marketplace. The instance is up and running and I'm able to login to the dashboard, make playlists etc. 

But I'm not able to publish a stream. I suspect its because I dont have https. So I tried following the instructions to activate ssl. I downloaded putty and managed to connect using my ppk as root user ubuntu. 
login as: ubuntu
Authenticating with public key "ams"
Welcome to Ubuntu 18.04.5 LTS (GNU/Linux 5.3.0-1035-aws x86_64)

But I'm not able to execute any of the commands. It wont even list out the directories and cant recognize the ls command. 

By now you might have figured out I pretty much have no idea what I'm doing and I'm trying to figure it out. Can anyone recognize what the issue might be?

THank you,
Sid

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...