Jump to content
  • 0

Upgraded to 2.3 but lost streams


Orana Wildlife Park
 Share

Question

Hi All

as above, I have installed AMS 2.3 Community Edition (using the "true" tag) but all my streams are not showing or running. There are numerous backups in the usr/local/antmedia folder. On opening they appear to contain all the streams I want to restore. 

How do I go about this?

Are these backups in any way version specific?

Or can I just stop antmedia, copy everything and paste into usr/local/antmedia?

Please help...viewers have been cut off!
Link to comment
Share on other sites

  • Answers 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Did you put only true or -r true?

If you didn't put -r before true, it doesn't restore.

But AMS creates a backup during installations. So, There should be like usr/local/antmedia-backup-2021-03-11_05-10-49. If you copy(replace) that folder with /usr/local/antmedia, you should have your old installation. You can try to upgrade again but this time with -r true.

Regards,
Enes.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...