Jump to content
  • 0

AMS 2.3, RTMP push audio sync issue


Anurag Goel1648581704
 Share

Question

Hey antmedia,

We were testing using new ams2.3 EE and found a bug/issue in it. audio /video are not in sync when we  are playing it rtmp player. It was working fine on version 2.1 EE.

Note we are ingesting webrtc to AMS and that it forwarded to a RTMP server, where we do play video stream.

Can you plz look into this issue earliest.


Link to comment
Share on other sites

  • Answers 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

What is your instance details? If it is 2 core or 1 core machine it is possible that your cpu and ram is overwhelmed by the transcoding. ABR does transcoding which increases the load on the cpu tremendously. I suggest you to use larger instance if you want to enable ABR.

Best Regards,
Enes.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
We are c5.xlarge AWS instance,
we were using same instance with AMS 2.1 and its working fine.
Issue is with AMS2.3, issue is observer only with single publisher, and i think ram and CPU both are also free.
we have turned on 720p ABR only. you can easily replicate this issue.

1. C5.xlarge instance with AMS2.3 from AWS marketplace
2. Turn 720p ABR on, recording enabled in mp4
3. Publish webrtc from browser
4. try to play HLS stream or add RTMP endpoint and play there
you shld able to see lag in audio/video while playing.
Link to comment
Share on other sites

  • 0

We are seeing the same issue on 2.3 also on a AWS hosted version (c5.xlarge), but w/o using ABR so not 100% sure if this is the same

issue or just similar?

 

Follwed up the existing ticket/email conversation, because this already included more details regarding our issue.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Hi Lars Schwarz,
Hope you are doing well. Thank you for reporting the issue.
I tried to replicate the scenario using similar environment of AWS C5.Xlarge instance and it worked fine for me. I tried by publishing WebRTC and playing WebRTC and HLS.
I also published RTMP using OBS and played WebRTC without any Audio sync issue.
If the issue still persists we can check it together.
Let me know how this goes for you. Have a great day.
--
Best Regards,
Mohit Dubey 
 



 
Star Ant Media Server on GitHub and get a chance to win an AMS Annual Enterprise Edition License.


On Sun, 11 Jul at 8:45 PM , Lars Schwarz <lars.schwarz@gmail.com> wrote:
We are seeing the same issue on 2.3 also on a AWS hosted version (c5.xlarge), but w/o using ABR so not 100% sure if this is the same
issue or just similar?

Follwed up the existing ticket/email conversation, because this already included more details regarding our issue.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ant Media Server" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to ant-media-server+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/ant-media-server/abc64f5f-aa82-4354-98a4-45d890ea5d61n%40googlegroups.com.
44205:1264838
Link to comment
Share on other sites

  • 0
Hello Lars Schwarz,
Hope you are doing well.
I'm closing this ticket now, please let us know if you have any queries.
Have a great day.
--
Best Regards,
Mohit Dubey



 
Star Ant Media Server on GitHub and get a chance to win an AMS Annual Enterprise Edition License.


On Mon, 12 Jul at 6:55 PM , Ant Media Support <support@antmedia.io> wrote:
Hi Lars Schwarz,
Hope you are doing well. Thank you for reporting the issue.
I tried to replicate the scenario using similar environment of AWS C5.Xlarge instance and it worked fine for me. I tried by publishing WebRTC and playing WebRTC and HLS.
I also published RTMP using OBS and played WebRTC without any Audio sync issue.
If the issue still persists we can check it together.
Let me know how this goes for you. Have a great day.
--
Best Regards,
Mohit Dubey 
 



 
Star Ant Media Server on GitHub and get a chance to win an AMS Annual Enterprise Edition License.


On Sun, 11 Jul at 8:45 PM , Lars Schwarz <lars.schwarz@gmail.com> wrote:
We are seeing the same issue on 2.3 also on a AWS hosted version (c5.xlarge), but w/o using ABR so not 100% sure if this is the same
issue or just similar?

Follwed up the existing ticket/email conversation, because this already included more details regarding our issue.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ant Media Server" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to ant-media-server+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/ant-media-server/abc64f5f-aa82-4354-98a4-45d890ea5d61n%40googlegroups.com.
44205:1264838
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...