Jump to content
  • 0

Error in server at vm azure, i´m can´t publish from android app, i can access to my domain in the web browser, but when i want to publish in the app i got the log"failed to start", and in the log in the pag of the server it show that


Juan Jose Polo Melendez
 Share

Question

INFO  o.a.coyote.http11.Http11Processor - Error parsing HTTP request header

 Note: further occurrences of HTTP header parsing errors will be logged at DEBUG level.

java.lang.IllegalArgumentException: Invalid character found in method name. HTTP method names must be tokens


at org.apache.coyote.http11.Http11InputBuffer.parseRequestLine(Http11InputBuffer.java:428)


at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.service(Http11Processor.java:684)


at org.apache.coyote.AbstractProcessorLight.process(AbstractProcessorLight.java:66)


at org.apache.coyote.AbstractProtocol$ConnectionHandler.process(AbstractProtocol.java:806)


at org.apache.tomcat.util.net.Nio2Endpoint$SocketProcessor.doRun(Nio2Endpoint.java:1682)


at org.apache.tomcat.util.net.SocketProcessorBase.run(SocketProcessorBase.java:49)


at org.apache.tomcat.util.net.AbstractEndpoint.processSocket(AbstractEndpoint.java:1051)


at org.apache.tomcat.util.net.Nio2Endpoint$Nio2SocketWrapper$4.completed(Nio2Endpoint.java:594)


at org.apache.tomcat.util.net.Nio2Endpoint$Nio2SocketWrapper$4.completed(Nio2Endpoint.java:572)


at sun.nio.ch.Invoker.invokeUnchecked(Invoker.java:126)


at sun.nio.ch.Invoker$2.run(Invoker.java:218)


at sun.nio.ch.AsynchronousChannelGroupImpl$1.run(AsynchronousChannelGroupImpl.java:112)


at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1149)


at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:624)


at org.apache.tomcat.util.threads.TaskThread$WrappingRunnable.run(TaskThread.java:61)


at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)
Link to comment
Share on other sites

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi 

We need to check your logs deeply. Is there any reproduce scenario for this issue? Could you please send your ant-media-server.log file to our support team? You can find ant-media-server.log file on /usr/local/antmedia/log folder. It would great to understand your issue.  

Best Regards,
Selim

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...