Jump to content
  • 0

Dockerized AMS Stream says Broadcasting but can't view


Fritz Michael Manalili
 Share

Question

Good day!

I'm running ant media as a docker container as instructed in this link:

I encountered a problem wherein one stream says that its broadcasting and shows the speed. Meanwhile the other one only says that its broadcasting and doesn't show the speed as shown in the attached image. I can't view the latter stream using HLS or through the built-in player.

I tried replicating the problem in a non-containerized AMS, but the problem did not occur.
I also attached some logs that might help my case.

Thank you!

 

 

livestreams.thumb.png.e5bca4e32d6354ba489a4409079c95a8.png

logs.txt

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi,

Thank you for reporting to us!

Could you please add full of your ant-media-server log file and please give us more detail about your use case? I'm trying to understand how can I reproduce this issue in my test environment.

Looking forward to hearing from you soon.

Best Regards,
Selim
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...