Jump to content
  • 0

Cannot play VOD when enable JWT filter


Phm Tun Anh
 Share

Question

Hi AntMedia team. We are using  "Enterprise Edition 2.3.0 20210302_1431" and trying to enable JWT filter for both playing and publishing. However we cannot play VOD file.

 

Click play in Management dashboard generate a link with "undefined" token value. Then we try to generate a token to add to the URL but it wont work either.

 

For this particular case, we tried to put in "streamId" field: stream id only; stream id + timestamp; stream id + timestamp + file extension but none of them work. Please help.

 

 

 

2143532000_AnhchupManhinh2021-06-15luc09_55_13.png.7f253a046ad019772380bf6d8dfc6905.png

1672614924_AnhchupManhinh2021-06-15luc09_54_33.thumb.png.60d90195617da6c689c7dc80da25d7a0.png

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

This pull request looks like related to your case where multiple underline and signs included: https://github.com/ant-media/Ant-Media-Server/pull/3280/files#diff-ff19784b2f1c56b9a3d10584dfb7726e6ce9f99529bd8c172fa888328f0dc0abL214

It looks like your problem resolves with this merge request.
Could you also post your complete streamid, so that i can try to reproduce it on my end.
Enes.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...